V.pumpe - Luft /Luft - Energi-Spar AS

Gå til innhold
Varmepumper luft-luft  
Med over 40 års erfaring er japanske Toshiba blant de ledende i verden på varmepumpeteknologi. Toshibas luft-luft varmepumper er med på å sette standarden for å kunne gi deg det siste innen strømsparing, brukervennlighet og komfort.
Toshiba Daiseikai 8 har en stilig, eksklusiv design med et frontdeksel i hvit metallic. Frontplaten har intuitive og lettavleste LED-fargeikoner som viser driftsmodus – varme eller kjøling.
•Trinnløs effektjustering helt ned til 450 W uten å måtte slå seg av og på
•Plasma Air Purifier – høyeffektiv, aktiv luftrensing
•Brukervennlig fjernkontroll med stor skjerm, selvlysende knapper og bakbelyst display
Ulovlig å montere varmepumpen selv
Fra og med 1. september 2013 ble det ulovlig å montere varmepumpen selv.

Toshiba
Daisaikai 8  25  3,60kW  v-15
Daisaikai 8  35  4,40kW  v-15
Daiasikai 25      3,00kW v-15
Daisaikai 35      3,44kw  v-15

- gunstige priser, ferdig montert av fagfolk!

Toshiba Daiseikai 8
Toshibas nye toppmodell med markedets høyeste energimerking: A+++. Høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima.
Toshibas kraftigste
Toshiba Daiseikai 8 har en suveren avgitt varmeeffekt ved lave utetemperaturer. Ved -7 °C yter 35-modellen hele 5400 W og ved -15 °C, 4400 W. Daiseikai 8 har et fabrikkgarantert driftsområde helt ned til -25 °C. Modellen inngår i Toshibas Nordic Design-serie som betyr at varmepumpen er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima.

Markedets høyeste energimerking
Nye Daiseikai 8 er Toshibas mest energieffektive varmepumpe. 25-modellen har markedets høyeste energimerking med A+++, og en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 5,1.

Ekstremt stillegående
I utviklingen av produktet har Toshiba tatt hensyn til å gjøre varmepumpen så stillegående som mulig. Innedelen på den minste modellen avgir kun 20 dBA lydtrykk i stillemodus.

Nye smarte funksjoner i en eksklusiv design
Uketimer på fjernkontrollen med fire forskjellige program gjør det mulig å spare enda mer energi ved å redusere temperaturen når man ikke er tilstede. Forbedret, automatisk styring av luftstrøm vertikalt og horisontalt gir en jevn temperatur i større deler av boligen.
Tilbake til innholdet